آموزش فنی و حرفهای به سمت فروش میرود
- بهدست: معاونت فنی
- دستهبندی: اخبار
عبدالرضا شریعتنژاد شامگاه یکشنبه در جمع مربیان و رابطان مراکز فنی و حرفهای با سایر دستگاههای اجرایی با بیان اینکه دو مرکز فنی و حرفهای شماره سه ساری و امیرکلا نسبت به مراکز دیگر مازندران فعالتر هستند، اظهار داشت: مراکزی که رشتههای مهارتی آن ویژه بانوان است از پویایی خاصی برخوردارند.
این مسئول، آموزش فنی و حرفهای را از سن 15 تا 80 سال عنوان کرد و گفت: آموزش فنی و حرفهای مازندران در سه سال اخیر برجسته و در رشتههای مختلف مدالهای خوبی کسب کرد.
وی با اشاره به اینکه به زودی آموزشهای مهارتی به ویژه کشاورزی در روستاها همزمان به تولید و فروش میرسد، تصریح کرد: در شش استان کشور به صورت پایلوت، محصول آموزش فرد آموزش بیننده به تولید و فروش میرسد.
شریعتنژاد اظهار داشت: این طرح تولیدی از طریق نگاه همه جانبهنگر دیگر کشورها الگوگیری شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران به تعدد روستا در مازندران اشاره و خاطر نشان کرد: مازندران 3 هزار و 500 روستا دارد که اگر برای هر رشته یک مربی در روستاهای استان فرستاده شود با کمبود نیروی انسانی مواجه میشویم.
رئیس آموزش و پژوهش فنی و حرفهای مازندران نیز با بیان اینکه هدف فنی و حرفهای آموزش منتهی به کار است گفت: از سال گذشته سعی شد در روستاها در قالب تعاونی اشتغال ایجاد شود و فنی و حرفهای به عنوان پشتیبان حامی تعاونیها باشد.
سید عبدالرضا سلیم بهرامی اظهار داشت: برای پیشگیری از مهاجرت روستائیان به شهر، فنی و حرفهای در قالب فعالیتهای اشتغالزایی برای روستائیان تسهیلات در نظر گرفت.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته در مازندران در بخش مشاغل خانگی 8 هزار نفر برای اخذ وام مشاغل خانگی ثبتنام کردند، تصریح کرد: از این تعداد 7 هزار نفر شرایط اخذ تسهیلات مشاغل خانگی را داشتند.
سلیم بهرامی افزود: تاکنون 5 هزار و 757 نفر تسهیلات مشاغل خانگی را دریافت کردند.
وی با بیان اینکه 4 هزار و 200 ثبتنام شده تسهیلات مشاغل خانگی روستائیان بودند، اظهار داشت: تلاش داریم تا برای وام روستایی 90 درصد تسهیلات تخصیصی تحقق یابد.
سلیم بهرامی اذعان داشت: هدف فنی و حرفهای مهارتآموزی و ایجاد درآمد پایدار در خانه است.
به گزارش فارس در این جلسه از مدالآوران المپیاد مهارت تجلیل شد.
بدون دیدگاه