کارشناس بازاریابی

بازاریابی یا به اصطلاح رایج امروزی آن مارکتینگ، یکی از مشاغل نوین حوزه بازرگانی محسوب میشود. با رشد و توسعه ابعاد یک شرکت و سازمان، شغل بازاریابی به عنوان یکی از نیازهای حوزه فروش و بازرگانی مطرح میشود. اصلیترین کار یک کارشناس بازاریابی کشف ارزش محصول یا خدمات است. کارشناس بازاریابی سعی میکند پل ارتباطی مناسبی بین نیاز…
کارشناسان بازاریابی افرادی هستند که کمپینهایی برای تبلیغ محصولات و خدمات را ایجاد کرده و نظارت میکنند. وظایف این اشخاص را میتوان به چند دسته کلی خلاق، تحلیلی، دیجیتال، تبلیغاتی و مدیریتی تقسیم کرد.
اما محتویات فعالیت این اشخاص در هر دسته به نوع و ابعاد کاری کارفرما و صنعت وابسته به آن است. کارشناسان بازاریابی ممکن است همراه افرادی از قبیل کارمندان بخش تبلیغات، تحقیقات بازاریابی، تولید و توزیع در یک تیم همکاری نمایند.
دایره وظایف یک بازاریاب در محل کاری خود بسیار گسترده است و او باید توانایی کنترل زمان و وظایف خود را داشته باشد.
از وظایف این شخص می توان به مواردی چون، توسعه و سرپرستی کمپینهای بازاریابی بالاخص در شبکههای اجتماعی، پیشبرد و آنالیز تحقیقات در زمینه شناخت مخاطب و مشتری و استفاده از ایدهها و استراتژیهای متنوع و جدید در راستای کار خویش است.
او همچنین باید در فعالیتهای تبلیغاتی شرکت کرده و رویدادها و نمایشگاههای مرتبط به محصولات را سازماندهی کند. او وظیفه دارد اطلاعات آماری را تدوین و توزیع نماید، و وبسایت شرکت مورد نظر را کنترل کرده و دادههای این وبسایت را تجزیه و تحلیل نماید.
یک فرد با هر مدرک تحصیلی میتواند به عنوان یک بازاریاب فعالیت کند، ولی هر مدرک تحصیلی در رشتههای بازاریابی، اقتصاد، تجارت، آمار و یا جامعه شناسی میتواند شانس یافتن شغل را برای آن شخص بیشتر کند.
همچنین تجربههای مرتبط از قبیل فروشندگی و یا کارهای خدماتی داوطلبانه که نشاندهنده ارتباط آن فرد با مشتری و یا مهارتهای ارتباطی اوست به عنوان مزیت تلقی میشود.
یک بازاریاب میتواند با شرکتها، تولیدکنندگان، خردهفروشان، صنایع مختلف، خیریهها، دولت و مقامات محلی همکاری کند.
بدون دیدگاه